logo
 

Boekdelen

Met dit zanikweer heb ik weinig zin in loggen. Vorige week hadden we wat vorst en sneeuw, het leek een beetje winter maar het duurde zo kort.

ruif02

Daarna niets dan regen en wind, wat geen interessante buitenfoto's oplevert. Deze moet dan maar boekdelen spreken. Inmiddels heb ik de laatste aanwinsten al twee keer uit, recycling om achteraf de ingewikkelde intriges beter te begrijpen. Maar wat nu. Wie weet er nog een goed boek, liefst dik?

natweer

Gelukkig is er een onuitputtelijk spelletje, breiwerk en lekker eten. Zuurdesemspeltbrood met erop broccolistelenpickles, dukkah, tapenade, appelschillenboter en paprikachutney. En er is altijd kefir. Alles zelf gemaakt, geen jam uit de winkel meer nodig. Ik bracht al die regendagen heel wat tijd door in de keuken.

Ten slotte kwam vrijdag de tandarts voor Kir (onderhoud) en HiRise (wolfstanden). Omdat Kir vorig jaar nogal spartelde, kreeg ze deze keer sedatie. Ze onderging het gerasp en gevijl slaperig zonder dat zelfs maar een halster en touw nodig waren.

tandarts

HiRise bleef ook rustig onder het eruittikken van zijn wolfstanden, rechts viel niet mee en links ging gemakkelijk. De tandarts kneep ook nog drie melkkiezen eruit. Nog even in de box bijkomen onder de zweetdeken en twee uur later stonden ze allebei alweer zorgeloos op hun hooi te kauwen.

reageer ook (3)

En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2024 - powered by InR