logo
 

Fris

Nou, dit is het dan geworden. Ik moest van R wel een beetje vriendelijk kijken voor de foto en dat leidt natuurlijk altijd tot grimassen, net als wanneer je een keurige pasfoto moet laten maken, maar dit is de toonbaarste. Het gaat toch om de trui? Die moest over de hele lengte in beeld. Ik ben er best tevreden over, hij is lekker lang en de kraag heb ik zelf bedacht. Het patroon had een hoge rolcol zonder versiering maar dit is fleuriger. Soortvan sjaalkraag-achtig, aan de achterkant vastgezet en aan de voorkant los.

truiaf

Op naar het volgende projectje. Er liggen nog twee halve dekentjes en een paar bollen sokkenwol, en R wil een muts. Toemaar, de winter is nog niet afgelopen en zo heb ik wat te doen als het buiten regent.

Titan nam zijn eerste hoestdrank vlot in, de tweede al minder, maar vanochtend slikte hij de dosis meteen door. Laten we hopen dat het snel helpt. Dat spul geurt zo hevig dat wij er ook open luchtwegen van krijgen als we in de sellerie een paar keer diep inademen. Eucalyptus, fris is het zeker.

reageer ook (7)

En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2023 - powered by InR