logo
 

En een goed begin

Gelukkig weinig vuurwerk dit jaar. De paarden waren alert maar niet in paniek. De kerstboom lag zoals altijd op 2 januari weer buiten en een dag later hadden de paarden hem al grotendeels ontmanteld. Binnen is alles weer leeg, fris en frutselvrij, typisch januari-genoegen.

De dagen zijn wel kort, met al die regen. 's Morgens na het voeren-en-mestruimen is er koffie, dan even in de crossbaan wat takken opruimen (I) en een boswandeling maken (R), en tjee lunchtijd alweer. 's Middags regen. Breien aan mijn trui, en cake bakken. Tegen dat het donker wordt weer voeren-en-mestruimen en hup, daar is alweer een dag voorbij. Bijna dan, want tegen tien uur gaan we nog eens voeren-en-mestruimen, de paarden een schouderklopje geven en Océ en Nero toedekken in het hooi.

water

Tussen de regendagen door is er nu en dan gelegenheid om ritjes te maken, zaterdag met Titan en Harissa, zondag met zijn vieren. De Vierre treedt af en toe buiten haar oevers en daarna zakt het water weer, tot de volgende buienronde. Toen we er met HiRise doorheen wilden, om te oefenen, lagen er alleen nog wat kleine plassen, die hij helemaal niet moeilijk vond dus dat was geen leermomentje. Lekker spetteren.

reageer ook (1)

En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2023 - powered by InR