logo
 

Na de regen

Daar was hij dan, de regen. Na twee avonden onweer en een dag regenbuien is het gras meteen een stuk groener, dat gaat zo snel. Niet dat het meteen mals voedzaam gras is maar toch al heel wat beter dan de gele treurnis van de afgelopen maanden. De paarden vinden het goed, neuzen in het gras, en als het regent zijn er ook geen vliegen.

naderegen

Wij zijn ook blij. Eindelijk eens niet alle screens en gordijnen dicht overdag tegen de zon, in plaats van strakblauwe lucht is er uitzicht op de wisselende wolkenpartijen, en een lange broek aan in plaats van die eeuwige short. We regenden kletsnat terwijl we de zwijnendraad aan de overkant veranderden (scheelt strimmen) maar ik ben liever nat van de regen dan van het zweet. Frisse temperaturen, volle watertanks, goed voor het humeur.

alpen

's Avonds lijkt het uitzicht achter de crossbaan (met voortijdige herfsttinten) alsof we aan de voet van de Alpen wonen, waarbij de bergtoppen aan het zicht onttrokken worden door de laaghangende wolken. De Vierre is al ietsje gestegen en hier en daar is een beekje op gang gekomen. Mooi weer.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2023 - powered by InR