logo
 

Afhankelijk van het weer

Dankzij R's uitgekiende route reden we zondag voornamelijk langs schaduwrijke paden. Het was een mooie rit (22 km, 28°, bijna alleen in stap, zodat de paarden het niet te warm kregen). Het waterpeil in de Semois is weer bedroevend laag maar net genoeg om de voeten te koelen.

Uiteindelijk pakten we al het thuis voorbereide eten in en aten het op bij K+V, aangenaam op het gras. Lunch noemt men dat, tegen zes uur waren we weer thuis. We zagen er inspirerende wandversiering, waar wij ook iets mee gaan doen.

semois

Maandag deden we helemaal niets, daar het wederom bloedheet was.

Maar vandaag. Wolken! Er was regen voorspeld maar dergelijke loze beloften geloven wij allang niet meer en er viel ook inderdaad geen spat. Maar toch, wolken, 21° slechts, nu of nooit, want de komende twee weken worden weer veel te zonnig en er moest een screen gerepareerd, typisch het hoogste raam en aan de zuidkant.

screenreparatie

Het viel niet meteen mee maar het lukte. Meteen dat raam ook maar gewassen nu de hoge ladder toch tevoorschijn was, evenals de ramen van de logeerkamer. Zo, dat is gelogd, om later te kunnen naslaan.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2023 - powered by InR