logo
 

De toestand

Hoog tijd voor een update, want aanstaande donderdag begint de rest van ons leven (wordt beweblogd ...) en dan kan 'wat voorafging' maar beter overzichtelijk zijn afgesloten. Intussen zit ik nog wel achter de pc met de rechterarm in de mitella, wat lastig tikt, dus kort en krachtig: een stripverhaal.

De route op 26 september, het eerste deel vrolijk aan boord van Harissa, het tweede deel langs berg, dal en bos naar Arlon in de ambulance.

accident01

Ambachtelijk eerstehulpgips voor een heel klein gebroken botje in de voet. Thuis beneden bivakkeren in de logeerkamer, geen trappen lopen.

accident02

Dat sleutelbeen zal vanzelf wel goedkomen, werd in Arlon gezegd.

accident05

'Net gips' op 4 oktober, ook in Arlon, mooi rood. Ik raakte al snel gehecht aan mijn 'karretje', dat de mobiliteit bevorderde, behalve op de trap, maar daar was ook al snel een oplossing voor.

accident03a

We zijn blij met toch maar wel de sleutelbeenreparatie, met acht schroeven, in Libramont op 11 oktober. De operatie was even slikken (vooral voor R), maar nu komt het in elk geval in orde.

accident06

Loopgips op 18 oktober te Libramont, blauw deze keer. Bevorderd naar boven, met veel leuker uitzicht, rondhobbelen in huis, en een schoen voor buiten, als het niet regent.

accident04

Nog een week, dan gaat het gips eraf, even later ook de mitella, nog wat fysiotherapie en dan kan er geleidelijk aan weer eens een fijne buitenrit worden gemaakt. Maar nu eerst: de grote gebeurtenis van aanstaande donderdag. U hoort nog van ons.

reageer ook (14)

En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2021 - powered by InR