logo
 

Altied wat

In het kader van 'altijd wat onverwachts te beleven hier' kwam gisteren de gemeenteman die de bermen maait en vorig jaar de populier heeft helpen omzagen, met zijn vrouw en dochter aan de deur. Het meisje is 14 en zoekt vakantiewerk, of ze niet bijvoorbeeld onze omheining zou kunnen schilderen. Nou, dat hoeft niet, maar als ze het leuk vindt kunnen jullie wel even naar de paarden komen kijken, we wilden ze net gaan douchen. Glunderglunder zei het paardenmeisje en uiteindelijk deed zij zelf het spuitwerk. De natte paarden gingen vervolgens lekker liggen rollen in het goed plakkende roundpenzand zodat het allemaal wel palomino's leken. Wat een pret. Wieweet zien we haar nog weleens terug.

Vanavond bekeken we de verbouwing bij Sunshine en bespraken de plannen voor de rit van zondag, en toen we weer thuis waren, zagen we opeens een luchtballon komen aanzweven, de eerste keer zo vlak boven het dorp. Het zag er even naar uit dat hij hier ging landen, hij kwam zelfs nog lager dan de straaljager die gisteren op zijn kant over de boxen raasde (#@%^grrrgrr*^!). De paarden zijn die nare jets gewend maar zo laag, daar schrokken ze toch wel van (en wij ook). Even opletten dus wat ze hiervan vinden.

ballon01

En? Niks.

ballon

Een langszeilende bol daar boven is lang niet zo interessant als gras hier beneden. Ze keken niet op of om. De ballon steeg zachtjes en verdween onopgemerkt richting Straimont.

reageer ook (2)

En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2021 - powered by InR