logo
 

Benen

Opeens hebben we afspraken en krijgen we weer wat volk over de vloer. Geleidelijk raakt de covid een beetje op de achtergrond. De architekt kwam zomaar eens buurten (gevaccineerd), JP (aantoonbare antistoffen) leerde mij mayonaise maken en bleef met zijn hond overnachten in zijn camper op de oprit, Olivier en Julie (gevaccineerd) kwamen weer kijken of Paprika tekenen van drachtigheid vertoont (nee).

Ik wist de huisarts over te halen om allebei mijn knieën in één keer in te spuiten met synocrom (artrose-verzachting). Als hij telkens maar een spuit per knie doet, moet ik twee keer terugkomen. Over het minuscule gaatje plakt hij een reuzepleister, wat goed is want daardoor word ik eraan herinnerd dat ik erna anderhalve dag kalm-aan moet doen. Vous êtes courageuse zei hij, maar dat klopt niet want ik heb er zo niet twee keer zoveel last van, juist maar een keer. Efficiënt van mij.

sokken

Rustig-aan doen is makkelijk bij temperaturen van 28 graden en breien draagt bij aan het stilzitten op de bank. Ik heb al zeven paar dunne en anderhalf paar wintersokken af. Verder hobbel ik wat door het huis want ik moet wel in beweging blijven en vanaf zaterdag gaat het weer normaal.

benen

Alleen webloggen schiet er de laatste tijd vaak bij in.

reageer ook (3)

En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2021 - powered by InR