logo
 

Veelbewogen dag

Even snel vastleggen, deze dag vol gebeurtenissen. In chronologische volgorde:

We zwaaiden na een week vol fijne bosritjes J te A uit.

Daarna haalden we Harissa op bij Vetarel, de inseminatie (2 rietjes) is geslaagd. 15 juni terugkomen voor de check-up echo. Zij en wij zijn blij dat ze weer thuis is en dat vierde ze uitbundig.

weerthuis

Jay logeerde afgelopen nacht en ochtend in het ruïneveld, waar ze zich opwond omdat ze niet bij de anderen mocht komen. Vooral Paprika was blijkbaar de rivale met wie ze een appeltje wilde schillen maar dat ging mooi niet door.

's Middags kwam Sunshine met twee nieuwe ruiters en paarden om in de roundpen te oefenen. Vooral paard nummer een werd flink onder druk gezet, totdat het besloot dat uit de roundpen springen zijn beste optie was. Het is een springpaard en zijn sprong was formidabel, maar hij had het toch niet helemaal goed berekend en nu zit er een deuk in de roundpenomheining.

whoom

Zoiets hadden de eigenaars en wijzelf nog niet eerder meegemaakt. De rest van de middag verliep kalmer, en we keken toe hoe moeilijk deze iets minder gevorderde ruiters het af en toe hadden. Het was wel eens leuk om vast te stellen dat we de afgelopen jaren het een en ander hebben bijgeleerd.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2024 - powered by InR