logo
 

Hhhhhh!

Ik ben weer achter geraakt vanwege drukdrukdruk. We maakten zelfs een lijstje, al was dat wel flexibel. Ik ben niet zo van de planning maar soms kan wat overzicht geen kwaad.

program

De beukjes zijn getopt, daar hebben we de komende jaren gemak van, minder herfstblad en de toekomstige uitlopers zijn gemakkelijker te managen. R zaagde en ik trok aan het touw, de tractor hoefde er maar een keer aan te pas te komen. Als we ze lieten doorgroeien, werd het later een steeds zwaardere klus.

beukjes

Marie-France kwam voor de rhinovaccinatie, een beetje eerder dan normaal maar er was alweer sprake van leveringsproblemen en ik was bang dat we achter het net zouden vissen als iedereen zich op het vaccin stort vanwege de epidemie. Maar ze had voor de vaste klanten wat achter de hand gehouden. Meteen de griep en tetanus ook, dan is het maar gebeurd. Titan Harissa en Kir zijn weer beschermd.

Nu Het Ventje er niet meer is, hoeft het-huis-schoonmaken niet meer zo frekwent, maar in vijf weken zonder stofzuigen krijgen we het met zijn tweeën toch wel vuil. Wegens de maartse buien buiten deden we het zaterdag al. R maakte zelfs mijn toetsenbord schoon, zodat mij h's nu niet meer steeds blijven h-h-h-angen. Al degenen die tot voor kort h-loze mededelingen van mij ontvingen, krijgen de ontbrekende h's bij dezen nageleverd.

De resterende vrije tijd besteede ik niet aan webloggen maar aan mijn nieuwe hobby. Na wat geknoei in het begin kreeg ik het principe wel door, en al is dit niet 's werelds meest voorbeeldige, het begint toch op een sok te lijken, enigszins tot mijn eigen verbazing.

sok

Woensdag maakten we bij mooi weer een fijne rit naar Burnéchamps met Titan en Harissa en vorige week oefenden we met Kir in de crossbaan. R bekapte Paprika en werkte Kirs hoeven netjes bij, en we borstelden bij het hele stel regelmatig het winterhaar eruit. Niet dat het web denkt dat wij geen aandacht aan onze paarden besteden.

Tot slot kan ik noteren dat Océ en Nero het goed maken. H-h-heel belangrijk.

reageer ook (4)

En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2021 - powered by InR