logo
 

Meer van hetzelfde

Wat een grijze dag. Het bleef de hele dag mistig, soms een beetje meer soms wat minder. De paarden vermaakten zich in de crossbaan onder andere met aanslagen plegen op al die grote takken die we de afgelopen tijd in de bramen hebben gegooid, beuk en wilg. Ze trekken ze eruit, knagen wat aan de schors en beginnen aan de volgende, en daarvoor dringen ze steeds verder de bramen binnen. Zo maken ze op meerdere plaatsen flinke gaten in het bramenbastion. Dat was eigenlijk niet de bedoeling maar erg is het niet. Braamstruiken genoeg.

mist01

De foto is van gisteren, maar hij kan ook voor vandaag dienstdoen, maar dan zonder sneeuw en met meer mist. Mist is niet zo fotogeniek. Het komt dezer dagen op hetzelfde neer.

Océ en Nero hangen rond in het hooi en wij in huis, de kachel is de hele dag aan, we lezen boeken waar we niet aan toekomen als het mooi buitenrittenweer is, doen spelletjes en internetten. We hebben nieuwe pantoffels (van die Spaanse). Ik bestelde nog meer boeken, twee nieuwe legpuzzles, noten meel en dadels. Kan het huiselijker? Ik dacht het niet.

reageer ook (3)

En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2021 - powered by InR