logo
 

Hot hot hot

Deze dagen halen we de 30, 35° wel. Overdag paarden suffend onder het dak, tegen het eind van de middag spuiten we ze af, ze rollen even in het zand en rond half acht de crossbaan in. Grasje, twijgje, blaadje, framboosje.

crossbaan01

Paprika is zonder geschermutsel geaccepteerd. Ze staan in wisselende formaties in de boxen, meestal twee aan twee maar soms ook drie in een box en de vierde met het hoofd in diezelfde box. Zo bezien hebben we drie boxen over en als ze zich zo opstellen zouden we in totaal wel zestien paarden kwijt kunnen, maar dat wordt waarschijnlijk te warm (melig heetweergrapje).

crossbaan

Als de zon weg is maar de vliegen nog niet, doen we ze hun maskers op. En verder wachten we met zijn allen tot het minder warm wordt. Als ik niet bang was om in herhaling te vervallen zou ik zeggen: we hebben dringend regen nodig. Regen regen regen.

Binnen is het uit te houden. Om de warme dagen door te komen heb ik Creaks gedownload (trailer). Het kan zijn dat ik daar mee bezig blijf tot in de winter, en ook als het regent.

reageer ook (2)

En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2020 - powered by InR