logo
 

Wachten, wachten

Zaterdag wandelden we met Titan en Jay aan het halster naar het wildweitje, een groot rondje en langs de Vierre terug, 8 km. Op de terugweg kwamen we één dame met een hond tegen.

uitgrazen

Het gras daar was ook al niet je dat en er was kunstmest gestrooid, maar zo waren ze er toch een middag uit. Een beetje afwisseling van het grazen aan de hand in de sparrenplantage tussen de brem.

Zondag (pasen) was ook een beetje een vage dag. We hingen wat rond in afwachting van de voorspelde regen, maar er kwam niets van en in de loop van de dag werd de voorspelling alweer bijgesteld.

Alleen 's avonds na het eten oefenden we met Kir. We reden zelfstandig in de roundpen, terwijl R Titan zadelde, en daarna met zijn vieren de crossbaan in. Wat fijn dat we daar kunnen oefenen. Er zijn daar veel interessantere rondjes te rijden dan in de roundpen, we kunnen elk een andere richting inslaan, wat Kir echt al goed afgaat, en een galopje kost veel minder moeite dan in het mulle roundpenzand. De crossbaan is ook minder stoffig, al hoestte Titan wel behoorlijk, even kalm aan met hem.

We wachten, we wachten op regen.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2020 - powered by InR