logo
 

Buiten

Dezer dagen voer ik weinig uit. R longeerde HiTime en deed zijn oefeningetjes en ik had ook wel een plan, maar wat ook alweer. Ik sta geen duimen te draaien aan de kant, dat weet ik zeker, maar eh ... O ja, paarden borstelen. Ze verharen allemaal nu, en er zitten kilo's zand in de vacht. Kurkdroog weer met zon en koude wind.

Na het longeren namen we ze om de beurt mee in de sparrenaanplant om te grazen en om er even uit te zijn, en we lieten ze een voor een kennismaken (met enkele meters afstand, no sniffing!) met het nieuwe paard bij de ruïne.

HiTime. I'm sooo cool, ik negeer zo'n groot onbekend paard gewoon. Lekker in de zon relaxen. Zen man.

buiten03

Kir. Gras gras gras, ik laat mij wel opzijduwen als I van I+R vindt dat zo'n sparretje niet onder mijn hoef mag sneuvelen maar een beetje een bulldozer ben ik wel. Moet nog veel leren, maar nu even niet. Gras gras gras gras is al wat telt.

buiten02

Harissa. Goh, asfalt onder mijn voeten, dat is lang geleden. Hee, daarginds staat een nieuw paard, spannend. Maar eenmaal dichterbij blijkt het een saaie piet. Ach, zo ben ik toch even buiten geweest.

buiten04

Jay. Er staat ook gras bij de lariksjes, en ik ben heel voorzichtig. Geen duwen of trekken in mijn geval. Graas graasgraasgraas graas. Het nieuwe paard geïnspecteerd, heeft het wel water? Ja, twee bakken, check. Ook stapte een jong stel mensen bij de ruïne uit hun auto. Is dat wel een legale verplaatsing? Even opletten of ze daar vuil willen storten, voor de zekerheid het nummer genoteerd. Jay houdt alles scherp in het oog.

buiten01

Ook Titan mocht mee, naar het lekkerste gras in de berm, maar R van I+R had het halstertouw vast en maakte geen close-up foto's, dit keer.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2020 - powered by InR