logo
 

Dag heen

Deze dag ging compleet heen met trailertoestanden maar nu is het voor elkaar. Vanochtend was hij klaar, gereviseerde remmen en een nieuw jockeywiel. R reed meteen door naar de keuring, nou prima in orde hoor, afgezien van die lekke band. Lekke band? Jawel, er stak een grote hoefnagel in. Met het reservewiel gemonteerd kon de trailer toch goedgekeurd dus dat was mooi.

Maar hij moest dus nog wel weer terug naar de garage voor reparatie van de band. En voor bij nader inzien een ander, handiger jockeywiel nu we daar dan toch weer waren. Deze keer ging ik mee want R had daar 's morgens een interessante bulle gezien, die mij wellicht ook zou aanstaan. En inderdaad. Mooi. Groot. Handig. Degelijk. Zouden wij ook heel goed kunnen gebruiken. Volgend jaar misschien. Bijvoorbeeld, want dit jaar zouden wij toch geen grote projecten ...? Eens goed over nadenken, en uitgebreid meten natuurlijk. Niet over een nacht ijs en zo. Weloverwogen. Een mens schaft nu eenmaal niet elke dag een bulle aan. Als we er een gaan laten plaatsen ziet het web tezijnertijd onze mooie nieuwe handige bulle vanzelf. Alles op zijn tijd.

Op de terugweg nog langs Guillaume voor paardenvoer, speltmeel en een handgreep, thuis het reservewiel en het wiel met de gerepareerde band weer verwisseld en de trailer op zijn plaats gezet. Dat was dat.

Een hele dag heen. Geen sprake van gezellig een ritje maken met Titan en Jay, of Gygy longeren, of paardebloemen steken. Geen tijd, en zo gaat het dikwijls. Maar goed, in allerlei opzichten was het zeker een nuttige dag.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2021 - powered by InR