logo
 

Suxy by night

We waren van plan om de donderdag te besteden aan onze jaarlijkse shopping spree. Op het boodschappenlijstje vogelzaad laarzen gele bak graszaad pantoffels een zak ProBreed een snoeischaar en een haspelclipje. O, en een bezem. Dat alles bij een en dezelfde winkel, inderdaad: AgriVance. Plus een bezoekje aan de tractoronderhoudsmonteur en een bedrijf in sportsokken broeken en handschoenen. Allemaal dringend nodig en de expeditie was al een paar keer uitgesteld. Dus hup. Maar! Vanochtend was er zo'n prachtige zonsopgang en het werd mooi zonnig voor de verandering. Zonde om deze dag in winkels door te bengen.

In plaats daarvan installeerden we Het Bankje, borstelden alle in de wei aangetroffen modderbalen (waar paarden in verstopt bleken te zitten), longeerden Kir en Gygy (R), lieten de meisjes grazen in het bos en sjorden wat aan takken en boomstronken (ik), veegden de betonplaat en voerden hooi. Kortom, de hele dag buiten. Fijn zonnig, niet koud.

Zodoende vergaten we een weblogfoto te maken van Het Bankje en toen was het opeens donker. Geeft niet, zei R, ik maak alsnog een foto.

bankje

En traratataa, voilà quoi.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2021 - powered by InR