logo
 

Hij ligt, voorlopig

Na enig gemanoeuvreer met de tractor door het hek en met wat hulp van de logee legde R de brug zaterdag alvast op zijn plek in de crossbaan. De afdekking met planken ontbreekt nog, maar die moet ter plaatse worden gemonteerd anders zou het geheel te zwaar worden om te transporteren.

brug

Zondag maakten we een mooie wandeling, eerst stroomopwaarts van de Vierre en 's middags nog even stroomafwaarts, waar we Cap gedag konden zeggen en een praatje maken met Olivier, die zijn paarden nu niet alleen hooi moet voeren maar zelfs water moet brengen, want het beekje dat normaal gesproken vrolijk door zijn weiland klatert, is compleet opgedroogd. Ook op andere plaatsen in het bos is het stil waar anders water voorbijmurmelt. Er is nog geen regen voorspeld voor de hele komende week. Het is een dramatische toestand.

Ook dramatisch is de toestand maandag. De logee ligt met een geforceerde rug op een matras op de vloer. Niet vanwege de behulpzaamheid met de brug en ook niet door het wandelen langs de Vierre, maar doordat hij voor hun vertrek naar Duitsland even de caravan wilde optillen. Ik heb geen verstand van caravans maar het is duidelijk dat men zulks beter niet kan proberen. Voorlopig maar even blijven liggen en kiek'n wat wodt.

*update* Ik belde de huisarts. Nee, zei die, ik kan niet langskomen want ik zit in het gips. Tja. Maar er kwam een andere arts, pijnstillers, spierverslappers, en het gaat alweer wat beter.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2021 - powered by InR