logo
 

Dak-rijk

En het resultaat. We zijn niet dakloos meer. De Mannetjes hebben uitstekend gewerkt bij fijn koel, grotendeels zwaarbewolkt weer, er zat niets tegen. Alleen de goten komen later, dat gaat altijd zo, in de bouw is er altijd nawerk. Alle boxen zijn droog, de sellerie is vanaf morgen weer bruikbaar. De Mannetjes hingen hun natte kleren van gisteren te drogen aan de nieuwe spanten.

dakrijk01

Ook aan de overkant is het keurig gelukt, alleen dus nog wel gootloos maar dat hindert niet. Goed bedrijf, warm aanbevolen. De Mannetjes hebben zelf ook allemaal paarden, op een na maar die heeft een vriendin die paarden heeft en dat komt op hetzelfde neer.

dakrijk02

Alles is weer opgeruimd en schoongeveegd. Besnuffeld en goedgekeurd door de paarden. Ingewijd ook al want aan Titan de eer om de eerste mest te laten vallen op de brandschone betonplaat. Dat heeft ongeveer het effect van de koning die een lint doorknipt. Feestelijke ingebruikneming. Ze vinden het goed.

dakrijk03

Tegen de avond namen we ze om het te vieren om de beurt nog een halfuurtje mee aan het halster de crossbaan in, waar het gras ook alweer welig tiert. Tierig weelt. Terig wielt. Wielig teert. Hoe was het nu ook alweer. We hebben hard gewerkt. Morgen uitslapen.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2021 - powered by InR