logo
 

Kil

Gezien de weersverwachting (zaterdag buien, zondag plensbuien) besloten we de landbouwbeurs van Libramont op zaterdag te bezoeken, samen met nog 50000 andere bezoekers. Het bleef droog maar het was wel kil.

Dat was jammer voor de blanc bleu. Geschoren, om de toekomstige biefstuk nu al duidelijk zichtbaar te maken. Kille billen. En wát voor ...

dik

Het zal wel in het belang van de branche zijn, die anders het hoofd niet boven water kan houden enzo, maar is er niet ergens een grens? Nog één kilo erbij en zo'n dier heeft een karretje onder zijn buik nodig om nog vooruit te komen, laat staan in zijn blote derrière op zo'n tentoonstelling te moeten opdraven. Ik persoonlijk zou dat weigeren, maar het dier heeft geen keus.

Maar daar kwamen we niet voor. We zagen paardenboxen die ons aanstonden en een tractor. Er waren er genoeg, de meeste weer gigantisch, maar ook enkele in onze maat.

trekker

In verband met de privacy is de identiteit van de tractordriver onzichtbaar gemaakt (note to self: volgende keer platte schoenen aan, zo'n beursterrein is groot). Aan aanschaffen zijn we nog niet helemaal toe, maar we komen telkens een stukje verder. Een goede voorbereiding is voor ons meer dan het halve werk.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2024 - powered by InR