logo
 

Vroeg op

Gisteren opperde R een plan. Overdag is het te warm (dat valt best mee met 21° maar zodra je wat dan ook doet, raak je bezweet; warm en vochtig) en zijn er te veel knaasjes vliegen dazen Kreidlers en deltavliegen. Als we nu eens 's ochtends vroeg opstonden en dan meteen gingen rijden, dan waren we de warmte en de insecten voor. Ik denk dat hij niet verwachtte dat ik daar wat voor zou voelen maar hee. Zaterdag meteen het plan uitgevoerd en het werkte. Een enkel insect was al op, maar de meeste lagen blijkbaar nog in hun nest.

Titan en Harissa vonden het ook een goed ritje, onderweg vielen er beukenblaadjes, varens, brem, grassen en riet te snacken. We kwamen weer langs mijn hoofdpijnbos, waar werkelijk geen enkele tak te zien is waar iemand met zijn hoofd tegenaan kan knallen. Mijn theorie is nu dat ik ben ontvoerd door aliens die mijn geheugen hebben gewist. Het is dat, of anders ben ik getroffen door een meteoriet. Het is nog steeds niet over maar met een paracetamol kan er gelukkig toch gereden worden.

ritje

In elk geval voelt men zich na zo'n ochtendrit enorm deugdzaam. Pas tien uur en al een prachtige rit achter de rug, met tegen het eind een mooi galopje (29 km/u) langs het beekje.

En dan is er koffie. Ha. Voor herhaling vatbaar, dit plan. Zeker komende week, waarin tropische temperaturen voorspeld worden.

reageer ook (6)

En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2020 - powered by InR