logo
 

De week

De omgewaaide boom is door I+R alweer verzaagd, weggekruid, gekloofd en opgestapeld achter het tractorschuurtje, zooo efficiƫnt, op de dagen dat het niet waaide en regende. Het was warm. De sneeuwklokjes zijn open en er kwamen kraanvogels over.

kraan

De dagen dat het wel waaide en regende, besteedden we aan het instellen en afregelen van de nieuwe telefoons. Dat was nog niet zo makkelijk want mijn vorige gsm was zo oud dat smart switch er geen vat op had, maar R kreeg het voor elkaar. Daarna was het kennismaken met de zes miljoen mogelijkheden en apps die de nieuwe blijken te hebben, dus maar goed dat het langdurig binnenzitweer was. Natuurlijk gebruiken we er maar een fractie van. De camera's zijn wel geweldig. Zodra het even droog was, wandelden we een rondje, eerst met Kir Jay en HiTime, waarbij we toch nat werden, wat mooi wel een dubbele regenboog opleverde, gefotografeerd met de gsm. Kir is ook nog in beeld, tegen de bosrand, en HiTime rechtsonder, en dat zonder gebruik van de groothoek.

boog

Daarna deden we het nog eens over met Titan, Harissa en HiTime, een test om te zien of HiTime en Harissa samen kunnen grazen zonder dat HiTime probeert te drinken.

testgraas

Test geslaagd, grazen is belangrijker dan drinken. Nu heeft R nog een vernuftig plan waarbij het drinken HiTime fysiek onmogelijk wordt gemaakt, zodat ze weer bij elkaar in de wei kunnen. Als dat plan slaagt zijn wij allen blij. Wordt vervolgd.

reageer ook (4)

En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2020 - powered by InR