logo
 

Af. Althans ...

En zo ziet 'nog wel een beetje ontzien, die hand' eruit. Niet gek, dat herstelproces in de korte tijd sinds het ongeval. Er moesten zelfs weer smalle latjes voor worden gecirkelzaagd in verband met de vernuftige houten inlay in de gegalvaniseerde kokers (handig want isolatoren op holle gegalvaniseerde buizen schroeven is anders een netelige zaak), maar we pasten extra goed op. Alles ging goed.

afdakaf01

Kortom, het afdak is af. De kruiwagens staan eronder. Droog. Dat blijven ze toch wel want het regent nooit meer, maar hee, je weet maar nooit. Misschien gaat het van de winter wel een keer sneeuwen, je weet het niet hè.

afdakaf02

Maar toch waarschijnlijk niet al te dikwijls. Het is zelfs zo dat we onder het nieuwe afdak best de aanhanger met het hooi zouden kunnen parkeren. Het is wel open maar het beetje sneeuw of regen dat er misschien onderdoorwaait is niet erg, het is de lopende hooivoorraad, die we in een week opvoeren. En het is met de auto gemakkelijker de aanhanger inparkeren dan in de hooibox. Die krappe draai komt anders toch wekelijks terug. Dus. Tenslotte. Nietwaar? Het zou kunnen. R's idee.

Dan komt de hooibox vrij, zodat we een volledig open stal zonder betonvloer hebben voor bijvoorbeeld Titan, die altijd graag vooraan staat om goed te kunnen uitkijken en zo nodig (of niet nodig, meestal) snel te kunnen wegvluchten. Dat zal hij op prijs stellen. Of een van de andere paarden, ze zien maar. Mijn idee.

Het gereedschap moet dan naar het tractorschuurtje, geen probleem.

Rest alleen de hamvraag. Waar laten we dan de mestkruiwagen?


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2020 - powered by InR