logo
 

Bizzie

Maandag sleepte R het ruïneveld, er was nagenoeg geen refus dus maaien hoefde niet. Het ligt er weer keurig bij, geen paarden meer daarin tot de herfst. De tractor startte na wat morrelen aan de accuklemmen naar behoren en het slepen verliep op topsnelheid; zoals altijd als R rijdt. Ik durf zo hard niet met die grote sleep erachter.

Dinsdag schoonmaakdag. We zijn daar niet strikt in maar als de kattenharen zelfstandig door de kamer beginnen te lopen, is het tijd. Deze keer wasten we met vereende krachten ook de twee horizontale ramen. Daar kan je alleen bij met de hoge ladder dus we doen dat niet vaak, en vanuit de kamer zie je de spinnewebben en dode gaasvliegjes toch pas als het heel erg wordt. Ik waste ze van binnen en R klom op het dak om ze van buiten te doen. Is dat niet vlijtig? Over een paar jaar weer, het moet niet te gek worden.

bizzie01

Buiten paste tante Kir even op HiTime, een gewichtige taak waar ze druk mee is. Alle paarden mogen nu van Harissa dichtbij HiTime komen, het is weer een samenhangende kudde geworden.

bizzie02

En morgen wordt als het goed is mijn verjaardagscadeau geleverd, niet precies op de dag zelf maar dat geeft niet. Ik kijk er naar uit.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2020 - powered by InR