rss
logo
 

Voorjaarsritjes

Was het eigenlijk wel april? Het leek meer op een julidag. Ik had gedacht dat het met dat weer tijdens de paasdagen wat drukker zou kunnen zijn in het bos maar we kwamen toch weer bijna niemand tegen op ons tochtje van 19 km. We zagen onderweg wel een ree voorbijrennen.

De bedoeling was oorspronkelijk om naar vrienden in Assenois te traileren en vandaar naar Suxy te rijden, maar op de geplande route waren delen ontoegankelijk vanwege de varkenspest. Zodoende maakten we een rit bij ons vandaan richting Semois, met als voordeel dat niet wij maar zij vroeg op moesten en paarden en zadels etc. inladen, terwijl wij rustig op ons terras konden gaan zitten koffiedrinken tot zij kwamen. Het is maar tien minuten met de auto maar met al dat laden scheelt het toch gauw een uur.

pasen01

Een ander voordeel was dat I en R ook eens samen op de foto komen. Wat wonen we toch in een idyllische omgeving.

pasen02

Maandag deden we een deel van de rit nog eens op ons gemak over met zijn tweeën, op zoek naar een verloren halstertouw van een van de vrienden. Het was een opvallend paars touw, maar we vonden het niet. Onderweg kwamen we een stel wandelaars tegen waarvan de vrouw ons vriendelijk groette en de man zo ingespannen op zijn kaart stond uit te zoeken waar hij was dat hij niet eens opkeek. Onbegrijpelijk, als er vlak naast je oor klip klop klip klop klip klop klip klop klinkt. Persoonlijk ren ik altijd naar buiten als ik klip klop klip klop klip klop klip klop voorbij hoor komen. Dat is toch een van de allerbeste geluiden die er bestaan?


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2020 - powered by InR