rss
logo
 

Schoon

Hard gewerkt, in feite de hele dag. Te rekenen ná de koffie dan wel. Ik vond het een goede dag voor het schoonmaken van de trailer en natuurlijk bleef het niet bij een vluchtig veegje. Er lag wat nat zaagsel in de hoeken waar regenwater was ingesijpeld, en schimmelig hooi voorin op de grond. Eruit ermee, en dan blijkt de bodem ook niet zo schoon en trouwens, die zijwanden ... en dat tussenschot! Kortom.

Ik doe tegenwoordig alles met groene zeep. Ik maak er wc-reiniger mee, allesreiniger voor het sanitair de keuken en de vloeren. Twee eetlepels groene zeep in vijf liter warm water en hatsee. Werkt voortreffelijk en geen diverse flessen zus-en-zo uit de winkel meer in het keukenkastje. Ruikt ook nog lekker. Dus hei, waarom niet ook de trailer met zeepsop spons en water. Een paar uur doorwerken, na afloop afspuiten met de tuinslang en voilà: schoon is de paardentrailer, doorweekt mijn overal en kletsnat mijn haar. Helemaal geen hogedrukspuit voor nodig.

schoon

R monteerde nog een onmisbaar lampje tegen het plafond, de trailer waaide van binnen en van buiten droog op de oprit, en ziezo. Morgen door de keuring en dan kunnen Titan en Jay aanstaande zondag riant naar Narcimont worden getransporteerd voor de eerste dagtocht van het seizoen. We hopen dat ze het waarderen.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2020 - powered by InR