rss
logo
 

Verhuisperikelen

Na de verhuizing van Anderzijds.eu naar een nieuwe host, zagen we er een dag lang zo uit. Geeft niet, misschien is het afsluiten van een uitvaartverzekering of je foto op canvas wel een veel beter idee dan een beetje weblogs te gaan zitten lezen. Dat moet iedereen zelf maar uitmaken. Zelf had ik deze facelift niet in de gaten, mijn gewone Anderzijds home page kwam keurig uit de cache.

anderzijdsfault

Het Ventje is momenteel extra aanhankelijk als gevolg van De Grote Werkplaats Reorganisatie. De garage staat vol spullen, overal staan kartonnen dozen, hij ziet de bui hangen. Verhuizen!? Vanochtend volgde hij ons bij het dagelijkse controlerondje langs de omheining van de crossbaan, dat is voor hem een heel eind. Op een drafje. Hij verliest ons geen moment uit het oog, stel je voor dat we opeens Weg zouden zijn, verhuisd, vertrokken, en dat hij dan weer een Dakloze Kat zou zijn, net als vroeger toen we nog in Luxemburg woonden en hij maar moest zien hoe hij links en rechts in de buurt aan de kost kwam. Jeugdtrauma! Ik heb hem herhaaldelijk verteld dat van verhuizen geen sprake is en dat hij zich geen zorgen hoeft te maken, maar hij neemt het zekere voor het onzekere.

Nu hangt hij op schoot terwijl ik zit te tikken (met één hand, omdat hij over de linkeronderarm gedrapeerd ligt te pitten, wat best lastig tikt en rugklachten veroorzaakt wegens uit het lood zitten, maar je moet wat voor hem over hebben). Zo slaat hij twee vliegen in een klap: hij rust uit van de lange wandeling en hij is zeker dat ik er niet ongemerkt vandoor kan gaan. Arm zieltje. Alsof wij hem ooit zouden willen missen.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2020 - powered by InR