logo
 

Weer niet

Geen logtijd afgelopen week. Met logees neef M en zijn vrouw E uit B in de VS van A, en broer E (van EnY) uit U (Nl) gingen we een eindje om door het bos ...

bos

... we beleefden meerdere, door de Franse spoorwegen georganiseerde surrealistische avonturen met verzwegen bestemmingen, overbodige shuttleverbindingen, achter hagen weggestopte minuscule richtingbordjes en verborgen, zich telkens verplaatsende treinstations (een soort Moving Toyshop maar dan met tgv-stations), aangescherpt door een gps die opeens nergens meer de weg wist, en we maakten een uitstapje naar Frahan, waar we door na-ijlende verwarring, achteraf in het verkeerde restaurant bleken te hebben gegeten. Toch lekker, en iedereen was tevreden.

frahan

Vrijdag toen alle logees weer vertrokken waren, kwam Sunshine achtereenvolgens twee verschillende Appaloosa's longeren, die dankzij het werk in de round pen allebei goede vorderingen hebben gemaakt. De logeerwas werd in no time weggewerkt dankzij de aanhoudende droogte. We verplaatsten weer eens paaltjes en draad in de crossbaan zodat de paarden naast het gortdroge weidegras 's avonds nog wat interessants te ontdekken hebbben.

En we spraken af dat we aanstaande woensdag met de paarden gaan zwemmen in een zandgat in de Franse Maas. Alleen, met welke paarden. Titan in elk geval, en een van de meisjes, of misschien allebei als er nog een trailer meegaat. Maar de veulens kunnen we zeker niet meenemen.

zwembad

Dus hee. Een beetje vindingrijk veulen creƫert toch gewoon haar eigen zwembad? Lekker spetteren met de voorbeentjes en dan hup! de bak omgekiept en erin. Daar ging het kostbare drinkwater weer. En dat bij 'nog altijd geen regen van enige betekenis'. Er kwam een wolkenband voorbij maar daar viel niets uit. *zucht*


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2020 - powered by InR