logo
 

Eén dag zonder

Zondag 15 km met Titan en Harissa vanuit Narcimont. Zacht voorjaarsweer, net geen korte mouwen. Na de rit spaghetti met een glaasje heerlijk grapefruit-basilicumwater (voor mij) en rosé (voor enkele anderen) aan de tuintafel op het gras terwijl de automatische grasmaaier rustig om ons heen drentelde. Handig, zo'n robot. Niet al te laat weer thuis, mest ruimen, water bijvullen, alle paardenspullen opbergen, de achterblijvers voeren, de trailer wegzetten, eten, douchen, naar bed. Zzz zzz ZZZZ.

narcimont

Maandag drie wassen erdoorjagen met zonnig droogweer, het hele huis vegen en zuigen (niet eens wegens Grote Schoonmaak, gewoon haren stof hooi en pluizen van één week), paarden verzorgen, de oude bank wegbrengen, het allerlaatste hooi halen nu we toch op pad waren met een lege aanhanger, R groef een funderingssteen van het hooischuurtje uit die we nodig hebben voor de nieuwe schuilstal aan de overkant. Geen tijd om te koken en geen eten in huis. Brood met een gebakken ei op de bank. O nee toch niet, geen bank om op te zitten.

zenzonder

Hebben we eigenlijk wel een bank nodig. Dit is toch juist heel zen. Japanse inrichting, bezoek kan blijven staan (op één na) en wat een heerlijk rustgevende ruimte. Helaas, na tien minuten reeds rugpijn, dus we bestellen de nieuwe bank toch maar niet af.

Woensdag wordt hij geleverd. Ook komt de veearts voor de griepvaccinatie van Harissa, die eerder moet dan die van de anderen wegens wedstrijden. 's Middags komt Sunshine met Gygy werken en ons lesgeven, dus die dag is ook alweer compleet volgeboekt.

Maar morgen, dinsdag! Dan gaan we een keer totaal normaal doen. Niemand over het erf. Boodschappen, grasmaaien, verder niets. Relaxen, één dag. Nee, echt.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2020 - powered by InR