rss
logo
 

Op de bank

Eergisteren bekeken we in Bertrix een heleboel zitbanken en de meeste vonden we niets aan. Blijkbaar moeten alle banken momenteel beweegbare hoofdsteunen hebben, nou, niet die van ons. Eén exemplaar was hoofdsteunloos, strak en mooi. Helaas, die 'zat' niet, je hoofd klapte achterover als je hem probeerde. Tis altied wat. Vermoeid van het rondslenteren plofte ik neer in een bank die op geen enkel punt in ons 'profiel' paste. En die zat super. Echt heerlijk, R was bang dat ik er niet meer uit zou komen, maar na een tijdje uitrusten viel dat mee. Het was een interessant oriëntatierondje geweest. Leerzaam. Op naar de volgende ... euh winkelervaring. Echt ons ding. Not.

In Florenville is ook een winkel waar ze banken verkopen, ik was er al eens binnen geweest. We verwachtten er niet veel van want erg groot is het daar niet. En? Daar stond diezelfde supercomfortabele bank in een mooiere kleur. Een bank om op te zitten. Om in te zitten. Om lekker in uit te rusten na het dagelijkse vermoeiende mestruimen of na een enerverende buitenrit. Om met Het Ventje op schoot te zitten. En nog mooi ook, heel anders dan we van plan waren maar wat het hekje. We mochten een element plus het stalenboek meenemen om thuis te kijken hoe hij zou staan.

En vanochtend brachten we alles weer terug. En we bestelden onze nieuwe bank precies zoals we hem hebben wilden. En het was toevallig nog soldes ook. Ik plaats lekker geen foto, het moet een verrassing blijven. En nu ben ik al de hele dag in mijn nopjes.

Acht weken levertijd, hoe houd ik dat uit.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2020 - powered by InR