rss
logo
 

Realisme

Zondag maakten we een prachtige rit met Titan en Jay, wel fris maar met een zonnetje en bijna geen wind. Gelukkig maar, dat hebben we in elk geval gedaan, want nu giet het weer en de rest van de week komt er niets dan sneeuw hagel storm en regen.

Maandag huurden we in de motregen een steiger. Met de trap erop kwam R net bij het plafond om te kunnen boren, schroeven en lijmen, dat was veilig al hield ik om psychologische redenen de trap stevig vast. Het is precies geworden wat we wilden, mooi licht, genoeg maar niet teveel, en het staat ook overdag mooi als ze uit zijn. Er is over nagedacht, maar dan moet het natuurlijk in werkelijkheid ook nog goed uitpakken. In het echt zijn ze niet zo wit, gewoon rijstpapierkleurig. Morgen de snoeren op maat maken en dan een foto zonder flits.

lampen02

Verder kwam het truitje voor kleinkind nr. 5 af, nog op tijd voor de grote sneeuwstorm. Restverwerking, ik moest woekeren met blauw. Zijn staart is een beetje krom uitgevallen, maar wij hebben nu eenmaal meer dan eens katten met een staart die niet helemaal up to snuff is. We blijven realistisch.

kattruitje

Ziezo. Twee klusjes geklaard. Morgen sneeuw, hooi en mest. Zo is het leven.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2020 - powered by InR