rss
logo
 

Het nuttige en het aangename

Dinsdag ondernamen we een expeditie naar Ikea. We denken dat we na twee jaar weten welke lamp we in de woonkamer willen in plaats van het peertje, tevens had ik online een mooie bank gezien daar. Nu bleek die lamp alleen nog in 35 cm verkrijgbaar en de bank zat voor geen cm. We zagen wel een andere bank, waarover we nu kunnen dubben, we kwamen buiten met een mooie pureestamper en een bak voor mijn broodbakkerijspullen, zodat ik niet meer telkens zes keer hoef te bukken maar alles in een keer uit de kast kan trekken, en een lampje voor in de hal waar het oude laatst kapotging. Als iemand nu ook nog weet waar we aan de welbekende rijstpapieren lamp van minstens 70 cm doorsnee kunnen komen, komt dat ook nog rond.

broodbak

We aten ook bij de grote meubelzaak, heel lekkere pompoensoep die ik thuis ook ga proberen, goede groene salade met kip, en per ongeluk mayonaise op ons broodje, zodat we net echte Belgen waren, maar niet helemaal want wij vinden nog steeds boter veel lekkerder op ons brood. Mayo is voor op friet en daarmee uit.

Tegenover het woonwarenhuis is Décathlon, waar ik de warme wintervariant van mijn rijbroek wist te scoren. Die broeken zijn eigenlijk voor hardlopers maar werkelijk geweldig voor de ruiter tijdens wedstrijden en andere lange ritten. Geen naden! Daar kan geen spijkerbroek tegenop en een 'echte' rijbroek ook niet en die kost het tienvoudige. Dus hoera.

fiador

Verderop vonden we allebei een aantal prima basic T-shirts met lange mouwen zonder teksten logos of ander druk gedoe, en bij AgriVance een paar klipjes voor het nieuwe halster met ringetjes, waaraan R op dit eigenste moment dat ik zit te loggen de fiadorknoop aan het leggen is. Binnenkort kunnen we dus bitloos gaan rijden, om te beginnen in de roundpen.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2020 - powered by InR