rss
logo
 

En dan nu op naar de volgende wedstrijd

Donderdagmorgen vertrekken we naar de Cevennen voor de grooming van onze heldinnen (paard en ruiter) in Florac aanstaande zaterdag. Over 160 km, dat is andere koek dan wat ik met Harissa onderneem op een mooie zondagmorgen. We zijn zelf ook een beetje helden want we rijden (met de auto) twee keer dik 800 km plus het gerij langs de groompoints op de wedstrijddag zelf, en zijn vijf dagen in touw voor een race van een dag. Plus op de wedstrijddag om 3.00 uur op, dat is bijna nog de grootste opgave, en start van de paarden om 4.30 uur, dan is het nog helemaal donker. Koplampjes op. De weersvoorspelling voor nu op die locatie is fijn nazomerweer, en voor de dag van de wedstrijd 13°, regen en gierende wind op de bergtoppen. Wat een pret.

vroegop

Intussen verscheen hier thuis aan de overkant van ons weggetje een grote tractor met versnipperaar voor de tweede versnipperronde van dat veld van de overbuurman. Hij begon welgemoed maar na een meter crashte de machine met een hoop gekraak en hij vertrok algauw weer. Als we terug zijn, zullen we zien of hij het inmiddels heeft afgemaakt.

We kregen het jaarlijkse bezoek van onze grote vriendelijke motorrijder op zijn grote vriendelijke motor (Honda Goldwing) en tijdens het koffiedrinken op het terrasje bij de roundpen verbrandde ik alsnog een beetje in de nazomerzon.

We maakten een paar mooie boswandelingen met Kir respectievelijk Harissa aan het halstertouw en de logee op Titan. Mooi weer maar niet te warm.

Voor de paarden thuis en Het Ventje wordt in onze afwezigheid gezorgd door de welbekende J te A, thans logerend te S. Beter kan niet.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2020 - powered by InR