rss
logo
 
woensdag 18 juli 2018

Van het een komt het ander

Leuk weekend gehad? Zeker. Zaterdag weet ik niet meer zo, en zondag deden we een endurance'training' in Lamorteau, R was erbij met Titan en met het trainingsaspect viel het wel mee: 21 km heuvelop heuvelaf, maar alles in stap. Dat is heel wat langzamer dan wij gewend zijn maar ook dat is leerzaam, zowel voor de paarden als voor ons. Werken aan de beheersing. Het ging goed.

De pauze hielden we op Frans grondgebied, waar Harissa testte of een wilg ook eetbaar is. De bast viel in elk geval in de smaak en ziek werd ze er niet van. De wilg was iets minder blij met zijn gedeeltelijk blote bast.

pauze01

Het is een leuke club mensen, die we meteen volgend weekend hier uitgenodigd hebben. Het is mooi rijden daar aan weerskanten van de Franse grens, maar riviertjes zijn daar niet. Hier kunnen we met zijn allen de Semois en de Vierre in.

pauze02

Allemaal enduranceliefhebbers. Ik kreeg een wintec-zadel te leen om uit te proberen en tips over waterdichte kleding en sneldrogende broeken. Speciale stijgbeugels voor lange afstanden. Schoenen met demping. Er werd over de vorige wedstrijd gepraat en over de volgende (over twee weken). Zin in.

Dit alles begon ooit met een keertje grooming voor een vriendin in Ermelo. Ooit? Dat is pas een jaartje geleden.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR