rss
logo
 
woensdag 18 juli 2018

HeenEnWeer

Tja, vrijdag wilde ik even bijloggen maar het ging onweren (met regen, fijn!), dus de pc moest uit, en het weekend waren we het vijfde kleinkind bewonderen en verder familiebezoek in Nederland. Zaterdag heen zondag terug. Het was meer dan een jaar geleden dat ik in Nederland was en het is niet dat ik streef naar nóg minder vaak, maar dit is wel ongeveer mijn maximum. Het was mooi en gezellig, lekker gegeten en goed geslapen, daar ligt het niet aan, maar één nacht van huis valt al niet mee. Wat je dan niet al allemaal mist! In dat beetje afwezigheid waren de pioenrozen en de weigelia opengegaan, iemand had boomstronken achter de mesthoop bespoten met roze verf (dat betekent dat het stuk land daarachter gesnipperd gaat worden) en we weten niet eens wie, en vooral hebben we die dagen niets met de paarden kunnen doen. De meisjes worden te dik van al dat rondhangen in de wei, en ik zag op facebook dat allerlei vriendinnen interessante wedstrijden hadden gereden door bos en over hei, waar ik niet bij was omdat wij in de auto over snelwegen reden. Heen, en ook weer Weer.

Nu is het alweer bedtijd. Geen tijd meer voor gelog, ook niet over ons avontuurlijke ritje van woensdag, toen R Gygy poniede over een afstand van maar liefst 20 km. Geen tijd. Alleen hier nog even een foto van toen we aan zee waren.

homesweethome

Zo te zien vonden de paarden het daar op een gegeven moment ook welletjes en dachten: 'Let's go HomeSweetHome'. Morgen bijkomen.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR