logo
 

Binnenwerk

Zonnig weer is natuurlijk best uit te houden, met afwisselend zon en wolken valt ook te leven, maar een dag zoals vandaag waarop het gestaag regent heeft grote voordelen. Je kunt ervan opaan. 's Morgens is al duidelijk dat het de hele dag zo blijft. Het wordt een kachel+koffie+cake+boekenkastherindeeldag!

In feite had ik beter bibliothecaresse kunnen worden, met zo'n streng brilletje, die de hele dag doorbrengt met ordenen en catalogiseren en op zijn plaats zetten. Ik zeg niet dat het goed is, het is een karakterafwijking. Ik doe niets liever. Desondanks was de non-fictiekast hier thuis nog net zo ongeordend als na de verhuizing anderhalf jaar geleden. Daar kan ik dan ook wel weer een tijd mee leven. Maar nu ik onlangs zeven doosjes boeken had weggebracht naar de Bazaar in Luxemburg waren er lege planken ontstaan én nu regende het. Tijd om alles anders in te delen. Daarvoor moest die kast leeg, - handig! meteen even de planken afgestoft! - en daarna weer vol, maar dan een beetje logisch ingedeeld. Warm werk, laddertje op, laddertje af.

Op een bijna droog momentje 's middags deden we nog wel even iets buiten met hooi, haardhout en het voeren van een paar paarden.

Eigenlijk had ik mij voorgenomen iets aan de voorbereiding voor de carport te doen, dat project mag ook niet eeuwig blijven liggen.

stillnocarport

Maar toen was het alweer avond.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2020 - powered by InR