logo
 

Wisselvallig

Zon, afgewisseld met stortbuien, hagel en wind. Koud. En wat deden wij op deze wisselvallige pinksterzondag? Uit bed komen om 5.30 uur. Dat was vroeg. Voorbereidingen voor de start, om 8.30 uur.

ermelo03

Onderweg op de verschillende groom points het paard voorzien van drink- en koelwater.

ermelo02

In de rustpauzes het paard laten eten, drinken en uitrusten. Ik had mijn rode trui moeten aantrekken, dan had ik ook de Belgische kleuren gedragen, net als het paard. Volgende keer beter.

ermelo01

Paard en ruiter kwamen goed door de finish maar werden bij de laatste veeartsenkeuring alsnog gediskwalificeerd wegens lichte kreupelheid. Dat was wel jammer maar de ruiter was toch heel tevreden, alles ging goed tijdens haar eerste 90-km-wedstrijd en het paard krijgt een paar weken rust. Positief was ook dat wij grooms genoeg ervaring hebben opgedaan voor een volgende keer. Het enig minpuntje is dat ik nu veel zin heb gekregen om een volgende keer zelf te rijden. De consequenties hiervan zijn nog niet te overzien.

Eenmaal weer thuis moesten we constateren dat hier geen drup gevallen was. Grrr. We hebben regen nodig anders groeit het weidegras niet.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2020 - powered by InR