rss
logo
 
donderdag 20 september 2018

Welke?

Er zit vooruitgang in. Van luitjes die al blij zijn dat de ruwbouw af is, die het heel wat vinden dat de kozijnen geplaatst zijn en die het prachtig vinden dat gaandeweg overal lichtschakelaars verschijnen die het ook nog echt doen allemaal (stel je voor! zomaar een huis met verlichting alsof het niks is, luxe!), raken we langzamerhand in het stadium dat het enerzijds nog heeeeel lang lijkt te duren voor het zover is ('is maart nu nóg steeds niet voorbij, nou hèhè, bijna, nu april nog), en anderzijds dat het hoog tijd wordt voor details als het aflakken van kastplanken en het beantwoorden van vragen als 'welke eetkamerlamp', 'welke wasmand' en 'welk schilderij op welke wand'. Het stadium van het alvast inrichten. Heerlijk.

Voor in de hal hebben we het idee opgevat om een mooie foto van de paarden te laten afdrukken op groot formaat. Zo wordt meteen bij binnenkomst breed duidelijk wat voor volk hier huist. De keuze 'welke foto' is nog niet zo gemakkelijk.
Deze?

welke2

Te kerstkaart. Het is de werkelijkheid maar wie gelooft dat.
Deze dan? Het andere uiterste.

welke1

Te Siberisch. Men zou denken dat onze beestjes hun stal niet in mogen.
Deze dan misschien.

welke3

Die is in elk geval realistisch. Jay wil nou echt nooit haar oren naar voren doen als er een camera in de buurt is. Of zal ik toch maar photoshoppen?


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR