rss
logo
 
vrijdag 19 oktober 2018

Primeurtje

Dezer dagen kom ik er bijna niet aan toe om vaker dan eens per week een update te produceren, maar afgelopen week was ik bovendien een paar dagen thuis-op-de-bank met een verkoudheid en dan heeft loggen al helemaal geen prioriteit want dat moet boven op de pc gebeuren en dat is onder dergelijke omstandigheden veel te ver weg. Maar omdat - zoals bekend - elk nadeel ze voordeel heb, was dit een uitgelezen kans voor Het Ventje.

Ten eerste is overdag-een-mens-thuis-op-de-bank sowieso een toestand die hij heel erg kan waarderen. En nog beter is het als die mens dan urenlang onbeweeglijk blijft zitten/liggen. Met Het Ventje erbovenop. Ten tweede betekent dat tegenwoordig ook de nabijheid van de tablet. Ha! Hij zag zijn kans schoon. Eerst maar eens een screenshotje gemaakt met zijn linkervoorpoot. De desktop. Wel een beetje saai. Maar daarna: klik! En tradraaaaa!

selfie

Zijn eerste selfie. Voor meer scherpte moet hij nog wat oefenenen maar onscherpe selfies geven toch eigenlijk de werkelijkheid veel beter weer?


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR