rss
logo
 
donderdag 20 september 2018

Opsomming

Er zijn weer verschillende mijlpalen te noteren. Ten eerste werd bij Chantal-van-de-overkant de eerste grond verzet voor haar nieuwe huis. Dit gebeurt na meer dan twintig jaar plannenmaken en driekwart jaar uitstel.

Ten tweede viel dinsdag de eerste sneeuw van deze winter. Het was maar een beetje motsneeuw die niet bleef liggen, maar er komt meer.

Ten derde kreupelde Stracciatella vanochtend rechtsachter door enkele beetwonden aan de buitenkant én de binnenkant van dat been. We weten niet wie van de drie dat op zijn of haar geweten heeft maar ze hobbelde moeilijk rond op drie benen. Tegen de middag begon het er alweer wat normaler uit te zien en ze kijkt er blijkbaar geen van de anderen op aan.

straccia

Ten vierde eet ik de laatste tijd geen knäckebröd of müsli meer maar een soort Japans ontbijt met rijst, groente en een stukje vis of kip. Dat maak ik de avond tevoren klaar. Bevalt prima.

Ten vijfde oververhitte de magnetron omdat ik daar maar één papadum in had gedaan. Als je er vijf tegelijk in doet is er niets aan de hand. De wereld zit toch maar wonderlijk in elkaar.

Meer wil me op dit moment niet te binnen schieten, al weet ik zeker dat er meer moet zijn. Nou ja. Me dunkt.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR