rss
logo
 
woensdag 17 oktober 2018

Veranderlijk

De voorspelling was buien, afgewisseld met regen, windstoten en onweders. Hagel misschien. Koud. Toen we 's ochtends in Suxy aankwamen regende het. Klopte precies.

We keken even wat er op de bouw veranderd was (niet veel) en of de paarden er goed bij stonden en waren klaar om weer te vertrekken. Maar toen werd het even droog. De zon kwam er zelfs door, gedurende tien seconden. Dan laten we de paarden even in de zandbak spelen, dat vinden ze leuk.

roundpen2

Er kwamen nog wat opklaringen voorbij. Nou, zolang het duurt ga ik verder met de roundpenomheining, zei R. Gisteren brak de boor tijdens dat werk, maar hij had alweer een nieuwe gehaald. Boorboorboor, schroefschroef, het schoot goed op, totdat ook het nieuwe boortje brak. Zwaar werk, boren in gegalvaniseerd. Hoe dan ook begon het weer te regenen. Kom paarden, het speelkwartier is voorbij, we gaan.

roundpen

En tralaaa, toen klaarde het weer op. Zonde om binnen te gaan zitten. Titan kreupelt een beetje maar ik kan gaan rijden met Jay en R wandelen met Harissa aan het halstertouw. Het bos in. Rustig aan, de bosgrond is toch te soppig om te galopperen, en we gaan niet te ver, het weer kan zo weer omslaan.

Dat was een goed plan. Het was schitterend in het bos, de vogels zongen in alle toonaarden, het rook lekker en het begon pas te regenen toen we over de helft waren. Toen plensde het ook meteen en we kwamen doornat thuis. Maar wat geeft het. We hadden een prachtige tocht en al dat vocht verdampt vanzelf weer.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR