rss
logo
 
dinsdag 18 december 2018

Olijven en beton

Gisteren maakten we een mooie bosrit (18 km) met Titan en Jay. Voorjaarsweer, de paarden waren niet bang van Dominique die met zijn grote tractor en een kar mest langsdenderde maar stonden even verderop wel stokstijf stil met afgrijzen naar meneer Raymond te staren, die niets anders deed dan vreedzaam op het bankje voor zijn huis zitten en het weer met ons bespreken. Toen we thuis aankwamen, was er zomaar een grote cementsilo op onze oprit verschenen.

Vandaag gingen we de andere kant uit met Titan en Harissa (12 km). Even mooi weer als gisteren. Harissa en ik zagen een reebok, we ontmoeten een bosbouwer die niets zei en verder was er niemand in het bos. Thuis veranderden we wat aan de omheining en dronken thee op het terrasje bij de round pen. Er fladderden tientallen vlinders rond en er vlogen grote vluchten kraanvogels over, de hele dag door.

Terug in Les Bulles geurt het badwater naar jasmijn. Op de badrand staan schaaltjes olijven en morgen wordt het beton gestort voor de begane grond in Suxy. Wat hebben we het toch goed.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR