rss
logo
 
vrijdag 19 oktober 2018

Schokkende beelden

Het gaat hard. Wat kunnen die mannen werken. Zo te zien zijn ze niet eens tussen de middag even gestopt voor dikke bruine boterhammen met oude kaas en karnemelk. O nee, fout. Dat eten wij op dagen van harde arbeid, Walen eten geen bruin. Opnieuw. 'Zo te zien zijn ze niet eens tussen de middag even gestopt voor een paar dunne witte sneetjes met mayonaise en worst, en koffie met veel houdbare melk.' Dat is beter. Nu ja, ze hebben gelijk. Daar zou ik ook niet even voor gestopt zijn.

ontmanteld

Ik wou maar zeggen dat er stug is doorgewerkt en dat zie je. Die balken boven de ramen gaan er ook nog uit en zelfs voor de al drie jaar compleet los liggende terrastegeltjes is nog een liefhebber. Al die spullen gaan een heel nieuw leven tegemoet, van die eiken balken kan iemand nog jarenlang plezier hebben. Alleen gelukkig niet wij.

ontmanteld2

Als Olivier ermee klaar is, begint de sloper. Nog even en er is geen spoor meer van het huisje over. Vind je het erg, vroeg iemand, kun je er met droge ogen naar kijken? Dat kunnen we zeker. We hebben er drie jaar met plezier in gewoond, maar het is van meet af aan de bedoeling geweest het huisje af te breken en er een nieuw voor in de plaats te bouwen dus we zien het zonder spijt verdwijnen.

Op naar de volgende ronde.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR