rss
logo
 
woensdag 17 oktober 2018

Een drom kerstbezoek

Daar waren ze weer. Drie jaar wonen we hier nu en de Club des Jeunes van ons dorp laat ons oudjes ook deze winter niet in de steek. Het waren er dit keer acht, we kregen traditiegetrouw een doos koekjes en net als vorig jaar was Père Noel zelf er ook bij, alleen een andere dan vorige keer. Deze vond zelf ook dat zijn baard kriebelde en hij deed hem al na vijf minuten af. Pfff, warm werk, Père Noel zijn.

clubdesjeunes

Een, twee biertjes wilden er wel weer in, ze hadden helemaal geen haast, en dat terwijl wij pas hun vierde adresje waren. Bovendien is het aantal oudjes in Suxy toegenomen, van 40 adressen in 2012 naar 50 nu, dus er stond ze nog een druk weekend te wachten.

Het was een heel gezellig bezoek, dat wij erg op prijs stellen. Ze maakten een foto van ons met Père Noel voor l'album, waarvan wij niet weten waar dat te bezichtigen is, we namen de chocoladecakejes in ontvangst en zetten op onze beurt de hele drom op de foto. Toen gingen ze weer, met de belofte om ons volgend jaar desnoods in Les Bulles te komen opzoeken. Les Bulles heeft namelijk geen eigen Club des Jeunes, pauv' village. Goed dat we dan nog op Suxy kunnen terugvallen.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR