rss
logo
 
dinsdag 18 december 2018

Wat belangwekkends

Misschien wordt het raar gevonden, maar na drie jaar tegen de rafels aankijken en met nog maar een paar maanden te gaan tot de ontruiming van ons huisje, maakte ik het gordijn voor het ruïneraam op maat. Zoompje erin, klaar.

Misschien zijn er mensen die vinden dat die rafels er de laatste paar maanden ook nog best aan hadden kunnen blijven hangen. Dat het de moeite niet meer was. Misschien hebben die mensen gelijk. Maar ja. Nou en. Het regende en ik had tijd, en nu blijft dat gordijn tenminste niet meer steeds aan de verwarmingsradiator haken.

Nu ik toch de naaimachine tevoorschijn had en na drie kwartier geharrewar voordat de juiste instellingen waren, eh, ingesteld, legde ik ook meteen maar een zoom in het gordijn aan de andere kant. Ook totaal overbodig, maar het hangt nu wel beter. Bescheiden genoegens op de zoveelste regendag.

Daarna klaarde het op en konden we met de paarden gaan wandelen. Hèhè, eindelijk wat belangwekkends te melden. Nu, 's avonds laat, is het helder, de maan schijnt, er zijn sterren in overvloed en het vriespunt nadert. Droog. Het is droog, het is droog, het is droog.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR