rss
logo
 
vrijdag 19 oktober 2018

Weer

Na een weekend waarin la chasse wandelen met de logee dwarsboomde en een maandag waarin ons plan voor het laatste loodje van de houten omheining door gietregen werd gesaboteerd, is binnenzitten nu opeens veel draaglijker door de aankomst van de nieuwe pc.

Daar moet van alles aan ingesteld en geconfigureerd worden, de harde schijf van het door de bliksem getroffen exemplaar in de nieuwe gemonteerd alsof het niks is, twee monitors op een videokaart aangesloten en windows 8 verkend. R is zoet want die moet dat allemaal voor elkaar zien te krijgen. Hij vordert goed, het toetsenbord wordt nog niet herkend maar dat fixt hij ook nog wel, zo leert de ervaring.

Intussen bakte ik brownies en zocht ik foto's bij elkaar voor Sophie, die een fotoboek wil maken met zoveel mogelijk paarden en mensen van de afgelopen vijf jaar. Daar horen wij sinds dik twee jaar bij en we hebben onder andere foto's van Roxane en Aras, inmiddels allebei naar de eeuwige jachtvelden.

nostalgie

Zo krijg ik al onze foto's van de afgelopen tijd onder ogen, wat af en toe nog flink verrassend is. De tijd vliegt. R rijdt nu al meer dan twee jaar volop mee als volleerd ruiter. We reden nog Engels. Kijk, de jonkies van Joy, die nu allang volwassen zijn, en dergelijke meer. Echt een karweitje voor een soppige dag.

De regen ruist. De pc bromt (als we hem schuin zetten is het over, naar een andere oplossing wordt gezocht), de oven zoemt, het huis ruikt naar chocola. Wij verbouwen geen aardappelen. Dit zijn dus gewoon ideale weersomstandigheden.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR