rss
logo
 
vrijdag 19 oktober 2018

Handige jongens

We zijn momenteel niet bereikbaar, de vaste telefoonlijn doet het niet. Providerfoutje. Kan wat aan gedaan worden, zeker meneer, aanstaande donderdag reeds komt een technicus bij u langs. Dat is overbodig want die lijn mankeert niets, administratief dingetje, maar een technicus inzetten 'moet van het systeem'. De helpdesker en de klant zelf hebben daar niets over te zeggen.

Omdat de mobiele dekking altijd al minimaal is, valt communiceren met de provider niet mee. Trouwens, ook verder krijgt niemand ons te pakken. Hoewel ik soms weleens sip thuiszit met de gedachte 'niemand belt mij ooit', zijn er juist nu talloze belangstellenden die vergeefs ons nummer intikken.

Wieweet, misschien belt de graafmachinist ons wel op dat hij weer wil beginnen (insidersgrapje), en anders wij hem wel graag weer eens.
De veearts (rhinovaccinatie voor Titan en Jay) belt altijd eerst of er iemand thuis is, anders komt ze niet.
Het betonmannetje moet weten wanneer hij weer terecht kan.
De eigenares van ons toekomstig huurhuis belde de afspraak af maar dat wist ik niet, dus ik ging toch kijken hoe de renovatie vordert. Gelukkig was de voordeur niet op slot. Het tegelen is begonnen, het dak moet nog gestreken en de rest is ook nog lang niet klaar. Er wordt hard aan gewerkt door een handige jongen, alleen nu even niet. Och, wij hebben geen haast. Maandag maar eens even b... eh, langsgaan.

huur

De een na de ander tracht ons te bereiken, maar er klinkt slechts biep biep biep I+R zijn er niep hiep hiep.

Zelfs de technicus van de telefoonprovider had ons afgelopen week gebeld om te weten of er iemand thuis was. Via de lijn die ze eerst zelf onklaar hadden gemaakt. 'Afspraak gemist' dus want er werd niet opgenomen. Handige jongens.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR