rss
logo
 
woensdag 17 oktober 2018

Op pad

Na enkele dagen logstop moet ik altijd weer even op gang komen. In die paar dagen is er zoveel gebeurd dat dat niet bij te houden is en eenmaal weer thuis is er alweer allerlei nieuw logmateriaal. Veel te veel. Kortgezegd: alles ging goed, we wurmden de bagage van mens en paard in de auto en de reis verliep zorgeloos, afgezien van een hoop files in Nederland. Onderweg parkeerden we het paard even tussen twee reusachtige vrachtwagens. Daar zat hij niet mee.

vic

Een show is leuk om eens mee te maken, vooral de verzorging en het optutten van paard en ruiter. Beide worden gewassen en netjes geborsteld, krijgen oogmake-up, wangglitter en nagellak op, en dienen zich in de ring keurig te gedragen. Dat lukte, en we gingen naar huis met een arm vol erelinten. Drie eerste en wat derde en vierde prijzen. Heel goed, knap gedaan.

Niets voor mij, dat. Wie bij Jay en Harissa zelfs maar in de buurt durft te komen met een schaar, krijgt mij tegen zich. Nagellak en make-up staat heel raar als we lekker ruig het bos in gaan, dat doe ik zelf ook niet op. Wij houden het natuurlijk. Wat modder en natte bladeren is alles wat er na een rit verwijderd hoeft te worden.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR