rss
logo
 
dinsdag 18 december 2018

Latten en palen

Een expeditie naar badkamerwinkels is goed gepland op een regendag. Na een vermoeiende dag komt men dan thuis met een stapel folders en de zekerheid dat in badkamershowrooms alleen de allersaaiste modellen te zien zijn en in de folders uitsluitend zulke buitenissige exemplaren dat je er slechts hartelijk om kunt lachen.

Op zich leuk, maar we zoeken eigenlijk iets ertussenin. Niet precies standaard maar dat we ons er nog wel in kunnen wassen. Bestaat dat? En kan iemand mij vertellen of zo'n regendoesj lekker doesjt? Ik weet, het is een luxeprobleem, maar ik ga niet in de warme regen staan, hoe fijn ook, als je er niet schoon van wordt. Dat water dient wel een beetje krachtig aan te komen anders begin ik er niet aan.

Verder oriënteerden we ons nog in de sectoren vloertegels en traptreden. O, en binnendeuren.

Hoe dan ook, het plannen van een nieuw huis brengt een hoop vermoeiende beslissingen mee. We zegen dan ook uitgeput op de bank neer, om 18.05 uur. Thee graag, en een halfuurtje de voeten omhoog.

Telefoon. Ja, met uw omheiningsleverancier, die latten en die palen hè, die u besteld had hè, weet u nog wel, in november, en waarvan u laatst weer eens beleefd had geïnformeerd wanneer die ook alweer geleverd zouden worden? U weet waar het over gaat? Nou, die worden nu geleverd. Tussen 18.00 en 19.00 uur. Nog vriendelijk bedankt voor de bestelling hoor, en tot een volgende keer.

Okee. Zo gezegd zo gedaan.

latten

Palen en latten. Eén model, één uitvoering, één maat. Concreet. Heerlijk.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR