rss
logo
 
woensdag 17 oktober 2018

Heen en terug

Gelukkig voor het paard dat hersteld is van zijn koliek en uit de kliniek terugkomt in zijn box bij Anne-Cathérine, maar voor ons wel jammer dat Titan die box nu dus moet ontruimen. We wisten dat het tijdelijk was, maar het beviel ons eigenlijk best dat Titan en Jay daar allebei terecht konden, vooral nu het voorjaar op zich laat wachten. Toen het vorige week opeens weer -10 werd stond meneer lekker binnen in plaats van in de gierende wind. En met Jay samen daar trainen zoals afgelopen zondag met Sunshine (dik drie uur weer) was erg efficiënt. Maar er is geen plaats meer, dus laten we blij zijn met de tien dagen dat hij er kon staan.

Morgen transporteren we hem terug naar huis en voor de tien dagen dat Jay nog daar blijft, krijgt Titan weer een gezelschapsdier. Niet Karquo, die heeft een onlosmakelijke vriendschap met een ander paard van Sophie, zo hebben ze ontdekt, en dat moet de reden geweest zijn dat hij bij ons zo heeft staan kwijnen. Dat en het feit dat het in die periode berekoud, zwaarbesneeuwd en hardbevroren was. Dat hobbelt niet prettig rond voor een oud paard.

Deze keer krijgt Titan een bonte pony in zijn maag gesplitst, die zo dik is dat we hem volgens Sophie waarschijnlijk wel naar ons weiland omhoog kunnen rollen. We hopen dat Titan van dergelijk gezelschap gediend is. We zullen zien. Morgen de eerste kennismaking.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR