rss
logo
 
dinsdag 18 december 2018

Tanderenteen

Laurent heeft ook gelijk en dat terwijl ik niet eens het excuus van een griepje heb. Gelukkig niet, maar een week geen logje is ook een soort ziekte. Of zwakte. Er is niets aan de hand maar er kwam geen logje uit. Nu zal ik de afgelopen week even afraffelen (alsof ik zonder weblog nog alles weet wat we ondernomen hebben) en dan over tot de normale orde.

Sneeuw. Hij ligt er nog steeds maar ziet er nu bijzonder onflatteus uit. Het dooit maar heel heel weinig.
Woensdag reed ik voor het eerst op Harissa. Ging goed. Voorzover te beoordelen na een halfuurtje stappen en draven: ze loopt lekker, dankzij haar lange benen. En reageerde keurig op alles wat haar gevraagd werd. Voor volgende week voorspelt Annick een galopje.
We bezochten weer een houtkachelzaak en nu hebben we zoveel brochures in huis dat ik geen ronde kachel meer kan zien. Misschien wordt het wel een driehoekige. Voor de beslissing hebben we echter nog een jaar tijd.
De trend in wastafels daarentegen is rechthoekig. De pot op. Hier komt alleen een model met zachte ronde vormen het huis in. Wat denken die fabrikanten wel.
We namen een film op voor de universiteit van Arizona. Zomaar hier in de woonkamer. In de hoofd-, tevens enige rol: ik! Lengte van de hoofdfilm: 6 seconden. Onder embargo tot de volgende bijeenkomst van het HiRISE team.

Never a dull moment hiero.


En waar is de rest? Hier en in het archief

design © 2018 - powered by InR